Zapraszamy do udziału w IX Ogólnopolskim Konkursie Poetyckim im. Janusza Różewicza!

17888740_1758200857827234_447947779_nKonkurs odbywa się w ramach c Radomsko 2017 i skierowany jest do autorów przed debiutem poetyckim. Nagrodę stanowi druk debiutanckiego tomu wierszy w nakładzie 1000 egzemplarzy.

Regulamin konkursu jest dostępny pod adresem:
http://www.rozewiczopen.pl/aktualnoci/633-ix-edycja-ogolnopolskiego-konkursu-poetyckiego-im-janusza-roewicza

Wiersze należy przesłać do 1 sierpnia 2017 r. (decyduje data stempla pocztowego).

17838738_1758200861160567_581933405_o

About the author
Kinga Młynarska
Mama dwójki urwisów na pełny etat, absolwentka filologii polskiej z pasją, miłośniczka szeroko pojętej kultury i sztuki. Stawia na rozwój. Zwykle uśmiechnięta. Uczy się życia...

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *