WIERSZE: Mariusz S. Kusion – „Zarządzanie zasobami emocjonalnymi”

Przy okazji premiery polsko-ukraińskiego wydania tomu poetyckiego „Zarządzanie zasobami emocjonalnymi” („Управління емоційними ресурсами”) Mariusza S. Kusiona, przypominamy kilka wierszy pochodzących z książki i serdecznie zapraszamy do lektury całego zbioru. Szuflada objęła ten projekt patronatem medialnym!

Recenzja: TUTAJ

Zachęcamy do śledzenia strony autorskiej (FB): „Zarządzanie zasobami emocjonalnymi”

1

2
Grafiki w książce są autorstwa Joanny Łaksy (Yaxa)

3

About the author
Kinga Młynarska
Mama dwójki urwisów na pełny etat, absolwentka filologii polskiej z pasją, miłośniczka szeroko pojętej kultury i sztuki. Stawia na rozwój. Zwykle uśmiechnięta. Uczy się życia...

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *